De woningtypen van wonen in Franciscushof

De verschillende woningtypes in Franciscushof – t Veld in Raalte zijn ontworpen door Zaak van NN architecten, allen met het frisse uiterlijk dat zo goed past bij de overige nieuwbouw in de Franciscushof. De nieuwe wijk is ruim opgezet, met veel groen. Aan cultuur is ook gedacht: de woningen liggen vlakbij Het Hoftheater. Daarnaast grenzen de woningen aan een fraai stukje natuur, dat bij uitstek geschikt is om te wandelen of een rondje hard te lopen.


Rijwoningen: hoekwoningen & tussenwoingen

Er zijn verschillende rijwoningen ontwikkeld: van zogenaamde ‘specials’ met een verhoogd dak tot gunstig geprijsde starterswoningen. De starterswoningen hebben twee slaapkamers op de verdieping. De overige woningen hebben 3 slaapkamers op de verdieping. Alle rijwoningen hebben daarnaast nog een ruime zolder. En is de woning dan nog niet ruim genoeg? Dan bestaat er de mogelijkheid de begane grond uit te breiden met 1,2 of 2,4 meter.

Twee-onder-één kapwoningen

Ben je toe aan een volgende stap qua woning? Ook dan biedt dit project alle mogelijkheden. Er zijn vier types twee-onder-één kap ontwikkeld: Een woning met een groot woonoppervlak en een breedte van maar liefst 7,8 m en een separate berging. Daarnaast is er een type twee-onder-één kap met een breedte van 6 meter en een aangebouwde garage, of en wat compactere woning van 5,7 breed en een separate berging. Al deze 3 types hebben minimaal 3 slaapkamers en een ruime zolder. En zoek je juist een wat kleinere woning? Dan bieden we een semi-bungalow, met slaap- en badkamer op de begane grond.

Maarten de Jong
Jouw klantmanager VanWonen
+31651874951 Mail mij maartendejong@vanwonen.com Inschrijven

"Ik sta je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!"

Francis van der Schoot
Jouw Verkoopmanager VanWonen
+31651593859 Mail mij francis@vanwonen.com Inschrijven

"Laat mij je helpen jouw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden"