Het project Franciscushof

Verscholen in het bos, aan het einde van de oude laan, ligt het nieuwe landgoed Franciscushof. Franciscushof fase II is niet alleen een vervolg van Franciscushof fase I, maar geeft het gebied een nieuw aanzicht. De bestaande landschapsstructuren zijn versterkt en gecombineerd met nieuwe woonomgevingen. VanWonen is van plan in Franciscushof fase II woningen te ontwikkelen in het deelgebied Het Veld, in Franciscushof-Zuid, vlakbij het theater. 


Welkom bij nieuwbouwproject 'Wonen in Franciscushof'!
Verscholen in het bos, aan het einde van de oude laan, ligt het landgoed Franciscushof. Franciscushof fase II is niet alleen een vervolg van Franciscushof fase I, maar geeft het gebied een nieuw aanzicht. De bestaande landschapsstructuren zijn versterkt en gecombineerd met nieuwe woonomgevingen. Recreëren op het landgoed, door de aanleg van routes aansluitend op de bestaande bossen en wandelpaden naar de omgeving. De woningen in Franciscushof liggen direct aan het landschap van de kleurige velden, waterpartijen of in het bos. En in de tuin rond het theater ontmoeten de bewoners van Franciscushof elkaar.

Kortom, landelijk wonen met alle faciliteiten in de buurt. En via de N35 zit je direct op alle grote wegen. De ideale combinatie van riant wonen bij het landgoed en een goede ontsluiting naar grote steden als Zwolle, Almelo en Deventer.

Energie-neutraal wonen: 3x voordeel!
Alle 55 woningen in Het Veld zijn energie-neutraal. Dit betekent dat de zonnepanelen op het dak van een energie-neutrale woning per jaar evenveel energie leveren als nodig is voor het verwarmen, koelen en ventileren van de woning. Een energie-neutrale woning heeft lagere maandlasten door het ontbreken van energiekosten voor verwarming en koeling. En dat kan behoorlijk schelen ten opzichte van dezelfde woning die niet energie-neutraal is. Daarnaast zijn er inmiddels diverse hypotheekverstrekkers die extra leencapaciteit beschikbaar stellen voor de aanschaf van energie-neutrale woningen. En, niet onbelangrijk, energie-neutraal wonen is ook eens duurzaam wonen! Energie-neutraal wonen is dus duurzaam, betekent een (veel) lagere energierekening en biedt mogelijkheden bij het afsluiten van de hypotheek.
 

Maarten de Jong
Jouw klantmanager VanWonen
+31651874951 Mail mij maartendejong@vanwonen.com Inschrijven

"Ik sta je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!"

Francis van der Schoot
Jouw Verkoopmanager VanWonen
+31651593859 Mail mij francis@vanwonen.com Inschrijven

"Laat mij je helpen jouw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden"