Schrijf in op het bouwnummer van jouw voorkeur!

18 december 2023

Nieuwsbericht

De verkoop is gestart: Lees hieronder hoe je kan inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur.


Aanbod 
Het project bestaat uit 55 woningen: 34 luxe twee-onder-een-kapwoningen, met verschillende breedtematen en verschillende uitvoeringen. Er zit zelfs een levensloopbestendige variant bij, met slaap- en badkamer op de begane grond. Daarnaast worden er 21 rijwoningen aangeboden, variërend van starterswoningen tot grote hoekwoningen, al dan niet met eigen parkeerplaats.

Ben je benieuwd naar de woningen? Klik dan HIER voor het woningaanbod.

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur! 
Heb je belangstelling? Schrijf je dan in en maak een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kun je via de button ‘online inschrijven’ je interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Is er een bouwnummer van jouw voorkeur beschikbaar dan nemen wij contact met je op voor een afspraak.

Het vervolgproces
Ben je na het gesprek met de klantmanager nog steeds zo enthousiast? Dan ga je over tot de aankoop van de woning. We bieden je dan de koop- en aannemingsovereenkomst ter ondertekening aan.

Natuurlijk kun je ook contact opnemen met Francis van der Schoot via francis@vanwonen.com. Zij zal je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. 

 

Deel dit artikel: