Meld je aan en schrijf nu in op het bouwnummer van jouw voorkeur

20 oktober 2022

Nieuwsbericht

Aanbod
Het project bestaat uit 55 woningen: verschillende soorten rijwoningen, verschillende types twee-onder-een-kapwoningen en semi bungalows met de mogelijkheid van een slaap- en badkamer op de begane grond.   
 
Inschrijving
Wij vinden het belangrijk dat je nieuwe huis ook echt je thuis wordt. Daarom willen we graag in deze fase van je weten wat je verwacht van de woning. Wil je optioneel een fraaie tuinkamer kunnen kiezen? En zou de garage standaard onderdeel van de woning moeten zijn, of vind je het prettiger als je daar vrije keuze in hebt? In deze fase inventariseren wij de wensen, zodat we het woningaanbod definitief kunnen afstemmen op jullie wensen. Dit is ook de reden dat we nu nog gebruik maken van een ‘bandbreedte’-prijs: de van-tot prijzen. We bepalen de definitieve vrij-op-naamprijzen op basis van jullie woonwensen, en natuurlijk ook op basis van de kavelgrootte en de ligging. De v.o.n. prijs zal zich naar verwachting binnen de bandbreedte bevinden.

Een groot aantal woningen is al gereserveerd. Aan deze woningen is de voorlopige vrij-op-naam-prijs toegevoegd. Indien een van deze woningen beschikbaar komt dan blijft deze vrij-op-naam-prijs staan. Hier is geen sprake van bandbreedte prijzen.

Belangstelling? 
Heb je interesse voor één of meerdere bouwnummers? Registreer dan via de knop interesse bovenaan deze website. Allereerst vul je je NAW-gegevens in, waarna je vervolgens binnen enkele minuten een bevestigingsmail ontvangt met daarin een link om je aanmelding af te ronden en een account aan te maken. Heb je al een account? Dan kan je direct met je  accountgegevens inloggen.

Wanneer er een woning beschikbaar is, nemen wij contact met je op. 

Deel dit artikel: